Yritys

Pitkän linjan tilintarkastustoimisto

Perheyritys Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy on toiminut luotettavana yhteistyökumppanina jo vuodesta 1999. Pyrimme osaltamme tuottamaan aitoa lisäarvoa asiakkaillemme, teemme työmme vastuuntuntoisesti ja noudatamme kaikilta osin ammattieettisiä periaatteita. Meihin voit olla yhteydessä milloin tahansa tilikauden aikana, kun tarvitset tukea yritystoimintaasi liittyvissä asioissa.

Helppoa yhteistyötä ja aina uusinta osaamista

Periaatteisiimme kuuluu asiakkaittemme liiketoiminnan mahdollisimman hyvä tunteminen ja suunnitelmallinen työskentely. Pidämme huolta osaamisestamme alan koulutuksella, sekä verolainsäädännön ja muun taloushallintoon liittyvän lainsäädännön sekä yhteisöjä koskevien lakien aktiivisella seurannalla.

Olemme Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen, joka takaa että saamme jatkuvaa alan tietoutta käyttöömme ja toimintamme on vastuuvakuutuksen piirissä.

Toimistomme sijaitsee Mänttä-Vilppulassa. Asiakkaamme ovat Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla sekä jonkin verran muualla Suomessa.

Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsen Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy

Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy:n toiminnasta vastaavat KHT Risto Mäkinen ja HT Martti Mäkinen.

Risto Mäkinen, Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy

Risto Mäkinen

KHT-tilintarkastaja 2016, KTM Vaasan yliopisto 2013, pääaineena laskentatoimi ja rahoitus.

Opiskeluaikana yhtiön palveluksessa kirjanpito- ja tilintarkastustehtävissä, lisäksi Anvia Oyj:llä ja ABB:llä controllerin tehtävissä.

Valmistuttuaan kaksi vuotta tilintarkastustehtävissä Ernst & Youngin Tampereen toimistolla.

Martti Mäkinen, Tilintarkastus Mäkinen & Co Oy

Martti Mäkinen

HT/HTM-tilintarkastaja vuodesta 1990.

Rahoitusalan kokemusta molemmista paikallispankkiryhmistä yli 20 vuoden ajan, josta pankinjohtajana 13 vuotta.

Työurallaan Martille on kertynyt laajaa kokemusta tilintarkastuksen lisäksi yritysten rahoituksesta sekä kiinteistölainsäädännöstä (LKV-tutkinto).

Julkinen kaupanvahvistaja yli 30 vuotta.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä