Palvelut

Tilintarkastus- ja neuvontapalvelut

Palveluihimme kuuluvat lakisääteisten tilintarkastuspalveluiden lisäksi erityistarkastukset ja erilaiset neuvontapalvelut. Autamme asiakkaitamme monipuolisesti mm. veroasioiden ja yritysjärjestelyjen parissa.

Tilintarkastus

Tilintarkastus

Tarjoamme lakisääteisen tilintarkastuksen palveluja pienille ja keskisuurille yrityksille kaikilla toimialoilla. Tilintarkastusasiakkaitamme ovat myös säätiöt ja yhdistykset sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt. Tarkastettu tilinpäätös on aina luotettavampi ja uskottavampi kuin tarkastamaton.

Erityistilintarkastus

Erityistilintarkastus

Teemme konkursseihin ja saneerauksiin liittyviä erityistarkastuksia, joilla selvitetään velallisen toimintaa ennen konkurssi- tai saneerausmenettelyn alkua. Lisäksi hoidamme konkurssipesien kirjanpidon ja hallinnon tarkastuksia, osakeyhtiölain ja asunto-osakeyhtiölain mukaisia erityisiä tarkastuksia sekä muita vaativia varmennustoimeksiantoja.

Asiantuntija- ja neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut

Avustamme mm. yrityskauppoihin ja sukupolvenvaihdoksiin liittyvissä vero- ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä. Laadimme arvonmäärityksiä ja due diligence -selvityksiä sekä neuvomme organisaatiorakenteen muutostilanteissa. Kauttamme saat myös rahoituksen hakemiseen liittyvät neuvontapalvelut ja yrityksen perustamispalvelut.

Todistukset ja lausunnot

Todistukset ja lausunnot

Palveluihimme kuuluvat myös lakisääteiset tilintarkastajan todistukset ja lausunnot, kuten apporttilausunnot ja voimavaratodistukset liikennelupaa varten sekä saneeraushakemukseen liitettävät tilintarkastajan selvitykset. Laadimme lisäksi julkisrahoitteisiin hankkeisiin tilintarkastajan lausuntoja (mm. Business Finland).


Monipuolista yhteistyötä

Talousvahvistus Oy

Teemme tiivistä yhteistyötä Talousvahvistus Oy:n ammattilaisten kanssa. Talousvahvistus Oy laajentaa palvelutarjontaamme erityisesti yritysjuridisten ja verotuksellisten erityiskysymysten saralla.

Voit tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamiin palveluihin tarkemmin oheisen linkin takaa.

Kerromme
mielellämme lisää